fbpx

Klienterne siger

Nedenfor kan du se noget af den feedback klienterne kommer med, og forhåbentlig kan det fjfkjk

give dig noget inspiration til om denne kropsterapi kunne være noget for dig.

Nedenfor kan du se noget af den feedback klienterne kommer med, og forhåbentlig kan det give dig noget inspiration til om denne kropsterapi kunne være noget for dig.


“Efter en stresssygemelding er jeg blevet behandlet af Anna-Louise flere gange, og har hver gang mærket en positiv ændring i forhold til tidligere.

Anna-Louise er meget nærværende og afslappet som person, hvilket giver et godt samspil til selve behandlingen hos hende. Anna-Louise har hver gang formået at få min krop til at slappe mere og mere af, hvilket jeg har haft stor glæde af i min hverdag efterfølgende.

Jeg har kun haft gode oplevelse hos Anna-Louise, som jeg varmt kan anbefale at prøve kropsterapi hos!”

Christian, Greve


“Som kronisk smertepatient oplever ofte at energien forsvinder og humøret uundgåeligt også bliver påvirket. Men når jeg har fået behandling af Anna – Louise føler jeg mig både let i kroppen og humøret stiger.
Anna – Louise har en særlig evne til at se mennesket bag de mange lag vi bygger op omkring os selv gennem årene. På den måde læser hun kroppens sprog og ikke bare mit sprog. Det gør hun får fat i nogle ting man måske ikke selv lige har tænkt på kan være det underliggende problem.
Jeg har stor glæde ved at komme hos AG Kropsterapi v/ Anna – Louise Grummesgaard og kan varmt anbefale hende.”

Kvinde, pensionist


“Jeg kom da jeg havde problemer med angst. Efter kun 3 gange kunne jeg mærke forskel på hvordan min krop slappede af, og hvordan jeg selv blev mere opmærksom på min krop og dermed havde nemmere ved at styre mine angst anfald.

Pige, 16 år


“Jeg følte en fantastisk balance i hele kroppen. Jeg har desuden haft problemer med uforklarlige smerter i området ved nyrer og i lænden – smerterne forsvandt fuldstændig efter behandlingen.
Det var en ekstremt sanserig oplevelse med mange følelser, farver og lyde. Meget af tiden føltes det som om jeg befandt mig et sted mellem vågen tilstand og søvn – meget surrealistisk, men helt fantastisk.”

Kvinde, 41 år


“Med travlhed i dagligdagen med muskel -og ledsmerter til følge søgte jeg behandlinger.
Efter behandling mildnedes smerterne og jeg fik en bedre nattesøvn.”

Mand, 65 år


“Som kronisk smertepatient efter en større ryg operation hjælper Anna – Louise med at løsne kroppens indre fjeder så jeg kan slappe af trods smerter og spændinger 🙏🏻”

Kvinde, 63 år