Klienterne siger

Feedback – Her kan du se noget af den feedback klienterne kommer med – måske denne kropsterapi kunne være noget for dig

Nedenfor kan du se noget af den feedback klienterne kommer med, og forhåbentlig kan det fjfkjk

give dig noget inspiration til om denne kropsterapi kunne være noget for dig.

Mand

Behandlingen bringer ro i kroppen.

Jeg får det ud af behandlingen at jeg føler de skader jeg har bliver mindre belastende.

Da jeg startede på behandlingen første gang, var jeg lidt skeptisk mht det ville virke på bl.a. mit dårlige knæ. Men efter anden behandling var jeg over bevist om, at det for mig havde en god virkning på min krop i det hele taget.
Jeg har følt mig helt afslappet og rolig efter hver behandling.
Det er en behandling, jeg vil blive ved med fremover.”


Christian, Greve:

“Efter en stresssygemelding er jeg blevet behandlet af Anna-Louise flere gange, og har hver gang mærket en positiv ændring i forhold til tidligere.

Anna-Louise er meget nærværende og afslappet som person, hvilket giver et godt samspil til selve behandlingen hos hende. Anna-Louise har hver gang formået at få min krop til at slappe mere og mere af, hvilket jeg har haft stor glæde af i min hverdag efterfølgende.

Jeg har kun haft gode oplevelse hos Anna-Louise, som jeg varmt kan anbefale at prøve kropsterapi hos!”


Kvinde

“Efter behandling finder jeg en helt anden ro i mit hoved og krop, og føler mere energi i hverdagen. Behandling hjælper mig med at kunne klare en meget travlt hverdag og til at føle overskud til store udfordringer.

Jeg startede med behandling for at find ene dybde og en ro, som skulle gøre mig i stand til at klare en hverdag med stort ansvar og pres. Jeg føler en indre ro til bedre at kunne præsterer og have mere overskud.

Havde øjeblikkelig effekt efter behandling i form af den ro jeg søgte, da jeg i første omgang kom pga stresssymptomer.”

Kvindelig universitets studerende, 21 år.

“Via behandlingerne opnår jeg en lindring af det konstante tryk der opbygges i løbet af den presset og travle hverdag.

Efter en behandling kan jeg virkelig mærke at der er blevet sat gang i noget for jeg virker helt ved siden af mig selv og får en hovedpine, hvilket så er overstået den efterfølgende dag.

Jeg kom med sporadisk migræne med aura som jeg oplevede i gennemsnit en gang om måneden (nogle gange oftere).
Symptomerne/aura delen indebærer: synsforstyrrelser, forvirrende tanker, manglende følelse i venstre side af kroppen fra benet til hånden/armen til den vestre side af ansigtet og endda også tungen hvilket fører til talebesvær. Desuden en enorm migræne henover flere dage som gør mig lys- og lydfølsom med en kvalme oveni.
Jeg har haft et forløb på tre behandlinger (grundet Corona var der lidt længere tid end planlagt mellem 1. og 2. behandling) og har haft et migræne med aura tilfælde mellem 1. og 2. behandling. Antallet af gange med migræne anfald er derfor svært at sige noget nærmere omkring men hvad jeg kan sige er at jeg “kun” havde migræne delen hvilket er en kæmpe lettelse i sig selv!                           

X

Jeg slap altså for aura delen som er den del der påvirker mig allermest.
Det bliver spændende at se hvor lang tid der går før næste anfald eller om det overhovedet opstår eller hvor omfattende anfaldet bliver.
Uanset hvad har jeg også oplevet en lindring under hver behandling i forhold til det pres der samles i hovedet i løbet af en travl uge, hvilket også har været tiltrængt!
Det er en meget spøjs og anderledes form for behandling end hvad jeg havde regnet med. Det er meget lette berøringer som man måske kan være lidt skeptisk overfor i starten. Desuden regnede jeg slet ikke med at hele kroppen blev inkluderet så det har været meget spændende at opleve.”


Mand, 54 år

Fået ro i mit hovede, og i den grad mindsket hovedepine

Kan kun sige jeg har fået rigtig meget ud af det, men føler ikk rigtigt at hun gør noget, men det fortæller din krop (hovedet) for mig, det er simpelthen fantastisk det hun har gjordt ved/for mig, kan varmt anbefaledes😀😀”


Kvinde, pensionist

Som kronisk smertepatient oplever ofte at energien forsvinder og humøret uundgåeligt også bliver påvirket. Men når jeg har fået behandling af Anna – Louise føler jeg mig både let i kroppen og humøret stiger.
Anna – Louise har en særlig evne til at se mennesket bag de mange lag vi bygger op omkring os selv gennem årene. På den måde læser hun kroppens sprog og ikke bare mit sprog. Det gør hun får fat i nogle ting man måske ikke selv lige har tænkt på kan være det underliggende problem.
Jeg har stor glæde ved at komme hos AG Kropsterapi v/ Anna – Louise Grummesgaard og kan varmt anbefale hende.”


Pige, 16 år

“Jeg kom da jeg havde problemer med angst. Efter kun 3 gange kunne jeg mærke forskel på hvordan min krop slappede af, og hvordan jeg selv blev mere opmærksom på min krop og dermed havde nemmere ved at styre mine angst anfald.


Kvinde, 41 år

“Jeg følte en fantastisk balance i hele kroppen. Jeg har desuden haft problemer med uforklarlige smerter i området ved nyrer og i lænden – smerterne forsvandt fuldstændig efter behandlingen.
Det var en ekstremt sanserig oplevelse med mange følelser, farver og lyde. Meget af tiden føltes det som om jeg befandt mig et sted mellem vågen tilstand og søvn – meget surrealistisk, men helt fantastisk.”


Mand, 65 år

“Med travlhed i dagligdagen med muskel -og ledsmerter til følge søgte jeg behandlinger.
Efter behandling mildnedes smerterne og jeg fik en bedre nattesøvn.”


Kvinde, 63 år

“Som kronisk smertepatient efter en større ryg operation hjælper Anna – Louise med at løsne kroppens indre fjeder så jeg kan slappe af trods smerter og spændinger 🙏🏻”

 

Medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark – se mere på KST – Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark